ალა ფურშეტის მენიუ და ფასები
როგორ ყალიბდება ფურშეტის ფასი? რაზეა ფურშეტის ფასი დამოკიდებული? წარმოგიდგენთ რამდენიმე ძირითად პუნქტს, რომელიც დაგვეხმარება ამის გაგებაში:
1.
მენიუ და კერძები. რა თქმა უნდა, ფურშეტის ფასი დამოკიდებულია კერძების რაოდენობაზე, მათ სირთულეზე, სასმელების რაოდენობაზე და მათი მოსამზადებელი პროდუქტების ფასზე. პატარა, 30წთ-იანი ყავის ფურშეტი ეღირება მნიშვნელოვნად იაფი, ვიდრე ნოყიერი ფურშეტი ზღვის მოლუსკებით და სხვა ეგზოტიკური ინგრედიენტებით
2.
სტუმრების რაოდენობა. როგორც წესი, ქეითერინგულ კომპანიებს აქვთ შეკვეთის მინიმალური თანხა – კერძოდ, სწორედ ის განსაზღვრავს სტუმრების მინიმალურ რაოდენობას. შემდეგ თანხა იზრდება ხაზოვნად და უტოლდება სტუმრების რაოდენობაზე ერთი ფურშეტის ფასს. ცოტა რაოდენობის სტუმრების დროს (10-12 ადამიანი) შესაძლებელია „შეფ-მზარეულის გამოძახებით“ სერვისით სარგებლობა, რათა ყველა კერძი იყოს მომზადებული ადგილზე თქვენი პროდუქტებით. ამგვარად, შესაძლებელია არა მხოლოს დაზოგვა, არამედ სტუმრებს შეეძლებათ უყურონ, თუ როგორ მზადდება კერძი – ვიღაცისთვის ეს შეიძლება იყოს ძალიან სანტერესო.
ჩატარების ადგილი და ლოჯისტიკა. ქეითერინგულ კომპანიებს ხშირად ადგილზე მიაქვთ უკვე მზა ფურშეტი – ხშირად მას უწოდებენ „მობილურ ფურშეტს“ და ამიტომ შეიძლება ზოგჯერ მიიღოთ ფასდაკლება, თუ თქვენი ღონისძიება იმართება კომპანიასთან ახლოს ან თუ ადგილზე არის საკუთარი სამზარეულო. ცხადია, რომ ფურშეტის წაღება მთელს ქალაქში რთულია, ვიდრე ადგილზე მომზადება ან გვედითა შენობიდან მოტანა. ზოგიერთი კომპანია დამატებით ზრდის ფასს, თუ ჩატარების ადგილი შორს მდებარეობს – მიაქციეთ ამას ყურადღება.გაგრძელება იხილეთ >>> https://fursheti.medgeo.net/2019/11/15/%E1%83%A4%E1%83%A3%E1%83%A0%E1%83%A8%E1%83%94%E1%83%A2%E1%83%98%E1%83%A1-%E1%83%9B%E1%83%94%E1%83%9C%E1%83%98%E1%83%A3/
Комментариев нет:
Отправить комментарий